» » » SCCG Management уклала угоду з розвитку бізнесу зі шведською компанією Esports Pulze
Трейлер
Смотреть онлайн
Скриншоты

SCCG Management уклала угоду з розвитку бізнесу зі шведською компанією Esports Pulze

Трейлер
22 июнь 2022

У вівторок консалтингова компанія SCCG Management оголосила про укладення угоди про розвиток бізнесу зі шведською компанією Esports Pulze AB з міста Еребру, материнською компанією Epulze, для надання комерційної стратегії, партнерських і спонсорських можливостей в США.Підтверджуючи новини, Стівен Крістал, засновник і генеральний директор SCCG, сказав: "Ми раді укласти стратегічне партнерство з Esports PULZE AB і допомогти розширити їх присутність в Сполучених Штатах. Онлайн-спільнота Epulze.com -це величезна можливість з'єднати випадкових геймерів, які живуть і дихають своїми улюбленими іграми в еспорт, і професіоналів, виробників контенту, впливових осіб, видавців, розробників і партнерів по спільному брендингу, які в кінцевому підсумку втілюють професійні можливості в життя. На нашому сайті зібрані кращі бонуси казино України.


Спільнота esports, зосереджена навколо Epulze.com, підтримує як турнірну гру, так і ліги в регіонах:
  • Європа, Сінгапур, Австралія, Південна Америка та східне узбережжя США для DOTA2
  • Європа, Північна Америка, Азія, Австралія та Південна Америка для CS: GO
  • Європа, Азія, Північна і Південна Америка для VALORANT
  • Європа, Азія, Північна та Південна Америка для MLBB
  • Схід США, Захід США, Європа, Океанія і Південна Америка для Rocket League.
Платформа для проведення змагань з есспорту підтримується по всьому світу 24 години на добу, сім днів на тиждень, з багатомовною підтримкою англійською, російською, португальською та іспанською мовами, висвітлюючи головні новини есспорту по всьому світу.


Наприкінці минулого місяця світовий постачальник ігрових продуктів free-To-play Play Globally оголосив про призначення Стівена кристала в свою консультативну раду, а також в керівництво SCCG. На тому ж тижні фірма кристала призначила Ніка Джангреко віце-президентом з маркетингу. Він заснував мобільний додаток CliquePicks, платформу для соціальних мереж, яка об'єднує інтерактивне суперництво Фентезі-ліг зі спортивними ставками.
0
12 733

Наш сайт предоставляет ТОЛЬКО описания фильмов! Просмотра фильмов онлайн у нас НЕТ!
Комментарии 0
Комментировать
Вы недавно смотрели
Вы еще ничего не смотрели