» » Evoplay перезапускає Cycle of Luck із новою бонусною покупкою
Трейлер
Смотреть онлайн
Скриншоты

Evoplay перезапускає Cycle of Luck із новою бонусною покупкою

Трейлер
12 сентябрь 2022

Студія розробки ігор Evoplay представила нову гру Cycle of Luck Bonus Buy, в якій гравці можуть керувати своїм ігровим процесом. Студія додає функції, що підвищують залучення гравців, щоб оновити популярну класику.

Ретро-слот Cycle of Luck, запущений з великим ентузіазмом на початку цього року, вже завоював величезну популярність серед гравців, використовуючи новітні технології для пожвавлення класичних слотів та фріспіни без депозиту.

Evoplay Cycle of Luck

Після свого оригінального запуску нова гра буде включати безліч нових доповнень, які дозволять гравцям відразу ж отримати доступ до бонусної гри.

На початку гри буде 3 бонусні обертання, під час яких на барабанах випадатимуть лише бонусні символи. Кожен бонусний символ дає додаткові бонусні обертання, відкриваючи нові ряди та збільшуючи загальний виграш щасливих гравців.

Очікується, що цей крок сприятиме подальшому зростанню залучення, гравці також матимуть можливість виграти неймовірні джекпоти без необхідності проходити всю гру спочатку, що дозволить їм повністю контролювати процес, коли справа доходить до налаштування їхнього власного досвіду.

Загалом ці джекпоти становитимуть х20, х60 та х200, а головний приз – епічний джекпот – помножить загальну ставку на х5000.

Коментуючи запуск, Іван Кравчук, генеральний директор Evoplay сказав:

"Ми раді запустити нову захоплюючу версію нашої вже дуже популярної гри. Поліпшення і без того успішної гри за рахунок включення до неї високоефективних бонусів та джекпотів означає, що нашим гравцям пощастить більше, ніж будь-коли. Ми впевнені, що цей удосконалений продукт з безліччю нових функцій сподобається нашим відданим шанувальникам".

Evoplay Cycle of Luck

Компанія Evoplay пережила визначні 12 місяців, протягом яких вона неодноразово потрапляла в шорт-лист на знак визнання її інноваційного підходу до розробки ігор.

Крім чотирьох номінацій на премії EGR B2B Awards, що відбулася в Лондоні в липні, студія також відзначилася перемогою в номінації "Інновації в маркетингу" на премії SBC CasinoBeats Developer Awards, що наголошує на величезному успіху кампанії з ребрендингу.

  • Год выпуска:
  • Длительность:
  • Страна:
  • Жанр:
  • В ролях:
0
5 585

Наш сайт предоставляет ТОЛЬКО описания фильмов! Просмотра фильмов онлайн у нас НЕТ!
Комментарии 0
Комментировать
Вы недавно смотрели
Вы еще ничего не смотрели